Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"ВЕКА Україна" починає нову рекламну кампанію

17 травня 2016

З 16 травня компанія "ВЕКА Україна" починає всеукраїнську ТВ-кампанію.

Вже третій рік поспіль обличчям компанії ВЕКА в Україні залишається відомий і харизматичний шоумен і телеведучий Ігор Кондратюк. Йому вірять,  його люблять і довіряють мільйони українців, його рекомендації для українців вагомі і значущі. Завдяки йому, значно збільшився рівень впізнаваності та лояльності до марки ВЕКА в Україні.

Рекламна кампанія починається з інтенсивного весняного флайту на всеукраїнському телебаченні, він буде проходити з 16 травня по 12 червня. Для того, щоб якомога більше потенційних споживачів побачили рекламу VEKA, було істотно розширено діапазон телеканалів для розміщення: Інтер, СТБ, Новий канал, ICTV, ТРК Україна, НТН, а також ще 10 каналів, розрахованих на різну аудиторію.

Навесні телеглядачі побачать вже знайомий ролик з Ігорем Кондратюком у головній ролі. У найближчих планах - зйомка нового рекламного матеріалу, присвяченого енергоефективності та енергозбереження, темам, актуальним для споживачів України.

Наші активності на телебаченні ми підтримуємо активною кампанією в Інтернет, використовуючи безліч цікавих нових форматів, використовуючи можливості самих ефективних майданчиків.