Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Ukraine запрошує до Києва на Першу віконну конференцію

30 серпня 2018

VEKA Ukraine запрошує до Києва на Першу віконну конференціюКомпанія VEKA Ukraine запрошує директорів та власників віконних і компаній, що займаються склом, на Першу віконну конференцію "TeamWIN Windows day 2018", яка відбудеться 19 вересня, в Києві, в конференц-холі "Депо".

"Як рости на віконному ринку", про це та багато про що інше можна буде дізнатися на "TeamWIN Windows day 2018" - найбільшому форумі, який присвячений розвитку віконних технологій та аналізу віконного ринку. Також це унікальна можливість обмінятися досвідом та придбати додаткові знання - за один день отримати концентрат перевірених працюючих інструментів для розвитку бізнесу, розуміння сучасних тенденцій віконного ринку, нових знайомств, партнерств.

VEKA як світовий лідер віконних технологій та генеральний спонсор "TeamWIN Windows day 2018" підготувала для відвідувачів конференції відразу дві доповіді на актуальні теми. Перша пройде в бізнес-панелі та буде присвячена поведінці споживачів, їх очікуванням і сподіванням сьогодні і як ці очікування можуть змінитися вже завтра.

І друга, в технічній зоні, - приділить увагу засобам електронного проектування віконних конструкцій в умовах різноманітних вимог, які пред'являє динамічний ринок.

Конференція буде працювати в 2-х секціях, де 20 топ-спікерів запропонують для обговорення найгарячіші теми: щодо поліпшення бізнесу, можливості отримання інвестицій та грантів, а також розкажуть про найактуальніші новинки та тенденції у виробництві.

Отримати детальну програму конференції та зарезервувати квиток за пільговою ціною від VEKA можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkIIgOXVDOek1LHMeXzmmThNwBRuP_lND_p7SH8OjfbZt26Q/viewform

Адреса конференц-холу "Депо": Київ, вул. Антоновича, 52