Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA представляє "Замірник вікон" для Android

19 жовтня 2016

Компанія VEKA розширила можливості використання нової програми "Замірник вікон", створивши додаток під Android.

В кінці минулого року компанія VEKA презентувала "Замірник вікон" для iOS (Apple). Як показала практика, новий додаток виправдав очікування – він дав можливість значною мірою удосконалити роботу майстрів по виміру, оптимізувати не тільки процес виміру, але й роботу всієї компанії в цілому.

Однією з головних особливостей нового додатка VEKA є його висока продуктивність і гнучкість. Для Android-користувачів доступний стандартний шаблон програми, а також всі конфігурації, аналогічні для Apple-пристроїв. Наприклад, компанія може створювати необмежену кількість авторських шаблонів для своїх дилерів. Ці шаблони можуть враховувати всі нюанси, пов'язані з особливостями роботи кожного окремого дилера – використання суміжних комплектуючих (наприклад, різні моделі підвіконь), оздоблювальні матеріали, і ще багато, багато іншого. Крім цього, "Замірник вікон" дозволяє включати в лист виміру фотографії, які зроблені на об'єкті або додаючи фотографії з бібліотеки пристрою.

VEKA представляє "Замірник вікон" для Android

Нова програма, розроблена компанією VEKA для Android-пристроїв, дає необмежені можливості, піднімаючи сервіс послуг на ще більш високий рівень.

Для того, щоб повноцінно використовувати всі можливості програми, дилерам, які працюють з VEKA, необхідно зв'язатися з партнером і отримати свій шаблон. Код активації програми надається тільки партнеру компанії VEKA.