Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA посилює рекламну кампанію в інтернет

25 липня 2016

У понеділок, 25 липня, компанія VEKA починає другий флайт своєї Internet-кампанії цього року. Фактично, реклама VEKA в мережі не припинялася в цьому році ні на секунду, а тому справедливіше буде говорити не про старт нової кампанії, а про її сезонне посилення.

Досвід розміщення реклами в інтернет і роботи з роздрібними каналами, інструментами давно дозволяє компанії VEKA використовувати найбільш ефективні з них, роблячи наші повідомлення максимально точними, адресними, що потрапляють точно в ціль. А критерії оцінки і вибору майданчиків вже давно не вимірюються такими поверхневими показниками, як охоплення та його вартість, "ціною за клік" і "часом перегляду".

Рекламні кампанії VEKA в інтернет в цьому році ще більшою мірою націлені на збільшення кількості звернень і, відповідно, на зростання продажів у партнерів VEKA. В орбіту комунікації VEKA залучаються всі основні цільові аудиторії: приватні споживачі, професійні будівельники, архітектори та проектувальники. VEKA активно розширює не тільки свої рекламні, але й PR-активності в мережі, використовуючи можливості низки тематичних майданчиків.

VEKA посилює рекламну кампанію в інтернет

Необхідно відзначити, що цієї весни ми вперше зіткнулися з DoS-атаками на наші сайти (атака з метою привести ресурс у неробочий стан). Цього зробити не вдалося, але дало нам можливість звернути увагу на безпеку наших мережевих інструментів, щоб у подальшому унеможливити прояви такої недружньої конкуренції в мережі.