Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Тренінг "VEKA Professional" для компанії LUVIN

13 лютого 2018

VEKA Україна 3 лютого провела тренінг для менеджерів компанії LUVIN  щодо нових ефективних кроків трендів в продажах  для B2B і В2С сфери. У якості бізнес-тренера  виступила керівник корпоративного Учбового центру  "VEKA Professional"  Оксана Царалунга.

У рамках зустрічі Оксана Царалунга поділилася новітньою методикою, яка допоможе менеджерам по-новому збудувати свою роботу з клієнтами. Акцентувала увагу  на комунікаціях з клієнтами та відпрацювала текстові скрипти, завдяки яким  представники компанії  зможуть  найчіткіше збудувати  бесіду з клієнтом, зацікавити асортиментом і переконати його зробити правильний вибір,  як під час особистої зустрічі, так і в телефонній розмові. Пояснила, як правильно "подати" запропонований товар, щоб не перевантажити замовника зайвою інформацією, а розповісти про саму ідею придбання світлопрозорої конструкції.

Бізнес-тренер відповідала на питання, допомагала розібратися і знайти правильні рішення в складних ситуаціях, які трапляються на практиці.

Учасники тренінгу  отримали хороший поштовх для особового зростання та осмислення не лише нових принципів в роботі, але й життя в цілому.