Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс"представила сучасні тенденції у новому каталозі дверей

09 вересня 2016

ТМ “ВікноПлюс”, партнер VEKA Україна, підготувала нову версію каталогу дверей, який допоможе партнерам та кінцевому споживачу зорієнтуватися в широкому асортименті продукції компанії, та підібрати декоративні елементи відповідно до смаку та дизайнерського рішення.

В каталозі ТМ "ВікноПлюс" продемонстровані різні види дверних конструкцій та нових декоративних елементів таких, як революційна вхідна група з 7-камерного профілю VEKA Softline 82

Саме для цих дверей представлено  новаторське рішення по використанню нових дверних вкладів, з сендвіч панелі 44 мм Stadur (Німеччина) з рекордним коефіцієнтом опору теплопередачі 1,56 м2.C/Вт з НРL накладкою товщиною 1,5 мм стійкою до кліматичних навантажень.

ТМ "ВікноПлюс"представила сучасні тенденції у новому каталозі дверей

Забезпечить захист ексклюзивна нержавіюча фурнітура: петлі Simonswork та ручки довжиною 500/650/800/1400 мм з різною текстурною основою. Також в каталозі продемонстровані ручки різних кольорів та дизайну відповідно стилю дверей.

ТМ "ВікноПлюс"представила сучасні тенденції у новому каталозі дверей

Представлений великий асортимент різних варіантів інкрустацій, та нові французькі двері з поєднанням різноманітних видів шпросів. 

Розріз "скелету" дверей дозволяє переконати клієнта та наглядно продемонструвати усі привілеї конструкцій: цільнозварне армування з рекордною товщиною 3 мм, зварний підсилювач кутового з’єднання стулки, протизламні 3-точкові замки з ригелями типу “клік”, петлі з регулюванням в 3-х площинах від провідних німецьких виробників “Dr.Hahn” та Simonswerk, сльозник з подвійним щіточним ущільненням з каучуку, алюмінієвий поріг з пластиковим термомостом та підсилювачем порогу для жорсткості конструкції, який йде по замовчуванню в базовій комплектації дверей.

Також тут можна побачити бездоганну безшовну технологію зварювання кута.

ТМ "ВікноПлюс"представила сучасні тенденції у новому каталозі дверей

А найвибагливіших клієнтів здивують ексклюзивні панорамні двері з профільної системи VEKASLIDE 82, що дозволяє створення суцільної скляної стінки шириною до 6 метрів та висотою до 3 метрів.

ТМ “ВікноПлюс” завжди крокує нога в ногу з новими тенденціями віконної галузі.