Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" відкрила офіційний салон у Львові

16 червня 2017

9 червня відбулося урочисте відкриття офіційного представництва ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, у Львові. Це ексклюзивний салон компанії в Львівській області, в ньому представлений найбільший асортимент інноваційних продуктів ТМ "ВікноПлюс".

Свято розпочалося традиційним перерізанням стрічки власником ТМ "ВікноПлюс" Сергієм Ведерниковим, після чого він привітав гостей та директора нового салону Олександра Вороновського. Побажання гарного старту та успіхів від регіональних представників VEKA Україна та компанії Winkhaus Україна продовжили це чудове свято. Також на відкриття приїхали офіційні партнери з Чернівців, Хмельницького, Луцька, Червонограда, Новояворівська, Коломиї, Одеси, Кишинева та безпосередньо зі Львова.

ТМ

Площа салону становить 120 м2. Салон розташований в зручному місці, недалеко від гіпермаркету "Епіцентр", що забезпечує велику кількість зацікавлених відвідувачів. Не можна не звернути уваги на креативний зразок з системи SOFTLINE 70 - це штульпове вікно яскравого червоного кольору в поєднанні з ручками та підвіконням бронзового відтінку. У цій неординарній конструкції чітко продемонстровано ексклюзивний прихований шов. Гостей свята вразила підйомно-розсувна система VEKASLIDE 82 не тільки своїми розмірами, але й комфортністю використання та безпекою, яку особисто продемонстрував Сергій Ведерніков.

Вже ні для кого не секрет, що двері ТМ "ВікноПлюс" з профілю SOFTLINE - одні з кращих СПК ринку України, а тому саме вони і представлені в салоні. Величезне значення має їх практичність - це конусні петлі Simonsverk Siku RB, функціональність - ручка з нержавіючої сталі довжиною 1400 мм та їх естетичний вигляд за рахунок заповнення алюмінієвими вставками.

Відтепер львів'яни можуть оцінити якісний та ексклюзивний асортимент, відвідавши фірмовий салон за адресою: Львів, вул.Липинського, 28.