Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" провела круглий стіл з партнерами

18 листопада 2016

11 листопада на території заводу ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, відбувся круглий стіл з партнерами компанії, в рамках якого були підведені підсумки року.

На зустрічі, на чолі з генеральним директором ТМ "ВікноПлюс" Сергієм Ведерникова, також були присутні представники всіх відділів компанії. Підбиваючи підсумки 2016 року, обговорювалися всі впроваджені інновації: купівля третього джамбовоза, придбання робота горизонтальної герметизації Lisec, завдяки якому можна герметизувати склопакет максимальних розмірів, уникнувши "ефекту лінзи". Також відповідно до європейських стандартів було введено маркування на дистанційній рамці з логотипом компанії, кодом замовлення, формулою та датою.

Після відвідування міжнародної виставки віконних систем у Німеччині було придбано новітнє обладнання фірми Sturz для ідеального зварювання з прихованим зварним з'єднанням, як кольорових, так і білих конструкцій.

Розробили і презентували новий дверний і віконний каталоги. Впровадили в асортимент алюмінієві накладки в кольорі "антрацит".

ТМ "ВікноПлюс" провела круглий стіл з партнерами

Компанія VEKA порадувала партнерів ТМ "ВікноПлюс" презентацією нового кольору ламінації - cherry amaretto.

Проаналізувавши всі зауваження та побажання партнерів, буде впроваджена нова версія програми WHOkna для прорахунку вікон, в якій буде більше можливостей і додаткових функцій, на відміну від попередньої версії.

Крім того, під час круглого столу піднімалися питання щодо покращення співпраці - всі побажання та зауваження були взяті до уваги.

.

.