Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" підтримала змагання з кросфіту в Кам'янець-Подільському

15 липня 2016

10 липня в Кам'янець-Подільському за підтримки генерального спонсора ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, відбулися змагання з кросфіту "Street Knights Games".

Основною метою кросфіта є популяризації здорового способу життя та спорту, фізичних навичок. Кросфіт - це універсальна підготовка атлета до подолання всіляких фізичних навантажень і перешкод, які можуть бути в природі. Включає цей спорт елементи з важкої атлетики, гімнастики, бігу та інших видів тренувань. І все це виконується в інтенсивному темпі.

Участь у спортивних змаганнях приймали 12 атлетів, які склали 3 команди по 4 учасники. Всього в програмі змагання було 5 заходів, які представляли собою низку різних фізичних вправ.

ТМ "ВікноПлюс" підтримала змагання з кросфіту в Кам'янець-Подільському
 

В результаті змагань перше місце посів Михайло Денисов, другим став - Бурковський Павло, а третім - Арсен Даниленко, організатор, ініціатор, ведучий і учасник змагань.

Компанія "ВікноПлюс", для якої активний здоровий спосіб життя є одним із стратегічних напрямків, вручила призерам змагання фірмові подарункові комплекти.