Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "Вікно Плюс" - вдалий дебют у рамках Fensterbau Frontale 2018

02 квітня 2018

Під час найбільшої у світі виставки Fensterbau Frontale 2018, що пройшла в Нюрнберзі,    присвяченої технологіям світлопрозорих конструкцій, вперше був представлений стенд партнера VEKA Україна - ТМ "ВікноПлюс".

У компанії ТМ "ВікноПлюс" нестримно розвиваються експортні напрями, вже є хороший досвід роботи в Молдові, Румунії, Чехії, Бельгії, Італії та Америці. У рамках нюрнберзької виставки ТМ "ВікноПлюс"  спільно з партнерами з Чернівців, Києва, Одеси та Львова представила унікальний зразок своєї продукції - французькі балконні двері в системі VEKA SOFTLINE 82 в двосторонньому кольорі Cherry Amaretto. Особливістю цієї конструкції стали прихований шов та прозорий кристалічний шпрос  Crystalights.

ТМ

Спеціально для відвідувачів виставки були підготовлені рекламні каталоги на італійській, німецькій та англійській мовах, а також відбулася презентація продукції на стенді компанії з подальшою консультацією партнерів з різних країн Європи.

ТМ

ТМ "ВікноПлюс" приділяє величезну увагу розвитку таких продуктів та сервісів, які дозволяють партнерам компанії завжди бути на крок попереду конкурентів, працювати з максимальною ефективністю та розширювати свою присутність на ринку не лише України, але й інших країн світу.