Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "LUVIN" провела семінар з монтажу для дилерів компанії

20 квітня 2018

ТМ "LUVIN", партнер VEKA Україна, провела семінар для своїх дилерів та майстрів з монтажу. Роман Евглевський, експерт з монтажу світлопрозорих конструкцій в країнах СНД, в тандемі з Юрієм Буткалюком, технічним фахівцем VEKA, розкрили такі актуальні теми, як "Монтаж віконних конструкцій в зону утеплення" та "Монтаж важких підйомно-розсувних систем".

Спікери поділилися власним досвідом та рішеннями у виборі матеріалів й технологій для складного монтажу, звернули увагу на необхідність наповнення віконного магазину технічними рішеннями по монтажу світлопрозорих конструкцій, тобто магазин з продажу вікон важливо наповнити не лише різними зразками вікон, дверей, розсувних систем, а й зразками різних способів монтажу (теплий монтаж, монтаж складних конструкцій, монтаж в зону утеплення і т.п.).

ТМ "LUVIN" провела семінар з монтажу для дилерів компанії

Віктор Піняк, регіональний представник компанії WinkHaus, представив слухачам інновації віконної фурнітури та розповів про особливості таких серій фурнітури як activPilotComfort, Select та Ergo.

ТМ "LUVIN" провела семінар з монтажу для дилерів компанії

Учасники семінару активно ставили питання, брали участь в обговоренні, дискутували та разом з експертами знаходили рішення з тих питань, з якими часто зустрічаються на практиці.

Представники дилерської мережі ТМ "LUVIN" оцінили професійний рівень спікерів, відмітивши актуальність запропонованих тем і той багаж отриманої інформації, яка дозволить з упевненістю зустріти новий сезон.