Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Сучасні рішення VEKA на стенді Active House Days

20 червня 2018

Сучасні рішення VEKA на стенді Active House DaysVEKA Україна запрошує 23-24 червня в Мистецький Арсенал на Active House Days партнерів та усіх, кому цікаві інноваційні розробки компанії в галузі енергоефективності та інформаційних технологій, відвідати стенд компанії. Також під час форуму відбудеться виступ представників VEKA, присвячений сучасному склінню будівель та актуальним енергоефективним рішенням під час проектування.

На стенді буде представлена унікальна розробка компанії VEKA - вікно з прихованою стулкою виготовлене з профільної системи ARTLINE (серія "Future" від партнера ТМ " SOLWIN"). Це вікно відповідає новим віянням в архітектурі - рама повністю ховається за укіс, а стулка прихована за рамою та по фасаду утворюється максимальний світловий отвір з більшою площею проникнення світла. 

Вклейка склопакета дозволяє зробити великі розміри стулок, фурнітура Winkhaus Ergo ідеально підходить для вікон з важкою доступністю, оскільки ручка розташована знизу стулки. Подовжена ручка Tulon зручна у використанні та додає вікну багатий та вишуканий зовнішній вигляд.

Сучасні рішення VEKA на стенді Active House Days

Також буде представлений французький балкон серії "Fusion" - штульпова конструкція з профілю SOFTLINE 82 оформлена накладним шпросом та розширювальним профілем для стулки. Це надає вікну індивідуальність і ексклюзивність. Склопакет 44 мм з енергоефективними стеклами та внутрішніми шпросами "дуплекс" відповідає сучасним технічним вимогам. Фурнітура Winkhaus Comfort з провітрюванням по периметру створює максимально комфортний клімат у будинку, а також забезпечує високий рівень протизламності та шумоізоляції. Для забезпечення безпеки в отвір також встановлено зовнішнє скляне обгороджування системи Q-railing, що органічно доповнює вікно.

Сучасні рішення VEKA на стенді Active House Days

Хіт сезону - панорамні двері VEKASLIDE 82. Це ідеальне рішення для терас, яке забезпечує проникнення максимальної кількості світла в приміщення, при цьому, зберігає панорамний вид та доповнює екстер'єр будинку. Безшумний та легкий рух стулок до 3 метрів забезпечує комфорт і затишок.

Сучасні рішення VEKA на стенді Active House Days

Нове колірне рішення Cherry Amaretto представлене на прикладі штульпового вікна "Comfort Plus". Фактура поверхні вікна ідеально імітує справжнє дерево, система фурнітури Winkhaus Select дозволяє приховати від очей петлі. Мультифункціональний склопакет з теплою дистанцією ідеально пасує до будинку - зберігаючи тепло взимку та влітку.