Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Стартує нова рекламна кампанія VEKA на ТБ та в INTERNET

28 серпня 2017

28 серпня компанія VEKA Україна оголошує про початок старту осінньої рекламної кампанії на телебаченні та в INTERNET.

Початок осені - це слушний час підготовки до зими, а відтак треба замислитися щодо утеплення квартири або заміського будинку. Нові металопластикові вікна від VEKA допоможуть вирішити багато питань енергозберження житла.

Нова рекламна кампанія VEKA, яка стартує в останні дні серпня, триватиме до середини жовтня. Головним героєм рекламних роликів стане популярний телеведучий, продюсер, шоумен Ігор Кондратюк, який протягом останніх чотирьох років є медійним обличчям VEKA. Образ компетентного експерта, який робить свій вибір усвідомлено та відповідально, добре поєднується з концепцією рекламних комунікацій.

Відеоролики будуть розміщені на провідних телеканалах України (Інтер, СТБ, Новий канал, ТРК Україна, Піксель, ICTV, НТН, 5-й канал, МЕГА і ін.), які покривають усю територію країни і розраховані на різний віковий та соціальний сегмент глядацької аудиторії. Реклама на регіональному TV окрім основної інформації буде доповнена контактами партнерів.

Особливе місце для розміщення реклами приділяється INTERNET та соціальним мережам у тому числі, які з кожним сезоном стають найбільш активним майданчиком для просування продукції VEKA.