ЯКЩО ВІКНА, ТО VEKA!

29 ТРАВ 2018

Працівники компанії "Інтергарант" відвідали VEKA AG в Німеччині

Представники компанії "Інтергарант", партнера VEKA Україна, відвідали головне підприємство концерну VEKA AG в містечку Зенденхорст. Це вже не перша поїздка "Інтергарант" на головне підприємство VEKA, яка дозволяє співробітникам компанії ближче ознайомитися з усіма процесами виробництва високоякісного профілю, а також отримати масу позитивних вражень від краси архітектурних пам'ятників Німеччини.

У  Зенденхорсті  гості на власні очі побачили процес виробництва продукції VEKA, ознайомилися з новітніми технологіями та інноваційними розробками. Найбільше уразив високий рівень автоматизації підприємства, як, наприклад, лабораторія контролю якості ПВХ, де роботизовані "руки" переміщають, передають та фасують компоненти на різних стадіях контролю.

Працівники компанії "Інтергарант" відвідали VEKA AG в Німеччині

Менеджери компанії перейнялися духом VEKA, ознайомившись з її історією та традиціями, а також збагатилися новим досвідом й знаннями, що дозволить йти в ногу з часом і ще краще задовольняти потреби найпримхливіших клієнтів. Окрім вражень від побаченого на підприємстві, гості отримали багато позитивних емоцій і від подорожі в місцевість Варендорф,  розташовану в землі Північний Рейн-Вестфалія.

Дякуюємо за Вашу заявку.

З Вами зв'яжуться для уточнення замовлення найближчим часом, протягом робочого дня.

Для партнерів

Забули пароль?    Реєстрація