Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий рівень безпеки з ТМ "ВікноПлюс"

23 червня 2017

ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, придбала та запустила в роботу нове обладнання австрійської фірми LISEC для різання безпечного і захисного скла - триплекс. Склопакети з різними видами триплекса в поєднанні з профільними системами VEKA SOFTLINE 70, SOFTLINE 82 та VEKASLIDE 82 - це новий рівень безпеки для кожного будинку.

Триплекс - сучасний матеріал, який є одним зі способів посилення скла та підвищення його безпеки. На відміну від звичайного скла, він міцніший - його вкрай важко розбити та практично неможливо пробити наскрізь; він безпечний, тому що не здатний спонтанно зруйнуватися, а в разі пошкодження не розсипається, всі уламки залишаються на плівці; має кращу шумоізоляцію та підвищений захист від ультрафіолету.

Широке застосування скла в архітектурі, як для зовнішнього скління, так і для інтер'єрних рішень, привело до підвищеного попиту на триплекс. Зокрема, в Європі під час реалізації проектів зі скла практично скрізь застосовується саме триплекс.

ТМ "ВікноПлюс" виробляє склопакети з різними видами триплекса, які складаються з двох листів скла товщиною 3 або 4 мм та плівки з PVB, товщиною 0,38 мм, між ними.

Поєднання широкого асортименту профільних систем VEKA, різноманіття протизламної фурнітури Winkhaus та склопакетів з триплексом виводять вироби ТМ "ВікноПлюс" на новий рівень безпеки та відповідають європейським стандартам.