Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий рівень безпеки вікон з триплексом ТМ "ВікноПлюс"

11 серпня 2017

4 серпня ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, провела тренінгову програму "Безпека та захист ламінованого скла триплекс, встановленого в профіль VEKA" за участю представника Saint-Gobain Сергія Сердюка. У рамках тренінгу директор компанії Сергій Ведерніков продемонстрував партнерам міцність вікон зі склопакетами триплекс.

На спеціальному стенді було встановлено вікно, виготовлене з профілю VEKA зі склом триплекс 55.2 та оснащене протизламною фурнітурою Winkhaus. Під час експерименту вікно пройшло випробування вогнем, а також зазнало "вандальний" натиск: скло намагалися розбити цеглою, ломом, сокирою. Але, завдяки плівці ламінації, скло не розсипалося на шматки та залишилося на самій плівці, у свою чергу профіль VEKA встояв під дією вогню.

Новий рівень безпеки вікон з триплексом ТМ "ВікноПлюс"

На цьому демонстрація всіх переваг триплекса не закінчилася. Новий зразок вікна піддався агресивного впливу - в скло стріляли з пневматики. Але, не дивлячись на те, що на склі залишилися сліди від куль, воно не розсипалося.

Новий рівень безпеки вікон з триплексом ТМ "ВікноПлюс"

Також у рамках зустрічі Сергій Ведерніков і представник компанії Saint-Gobain розповіли про типи триплекса, про різницю між безпечним та захисним склом, де застосовують ламіноване скло, і що відбувається з ним під час руйнування, а також представили результати дослідів на різних типах триплекса.

Триплекс - сучасний матеріал, який є одним зі способів посилення скла та підвищення його безпеки. Тріплексоване скло складається з двох або більше листів скла товщиною 3 або 4 мм та плівки з PVB, товщиною 0,38 мм між ними. ТМ "ВікноПлюс" виробляє склопакети з різними видами триплекса - 33.1 і 44.1 і 55.2, які можуть бути з енергоощадним та мультифункційним покриттям. Триплексне скло застосовується при склінні транспортних засобів (лобових стекол автомобілів, залізничного рухомого складу, літаків, суден і т. п.), вікон та фасадів будинків, бронюванні.

Існують спеціальні триплекси з підвищеними шумопоглинаючими властивостями, з електрообігрівом, кольорові, дзеркальні, електрохромні.

ТМ "ВікноПлюс" в черговий раз продемонструвала партнерам надійність та безпеку своєї продукції - вікон з профілю VEKA та склом триплекс. Кожному учаснику зустрічі було презентовано зразок з таким склом.