Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Новий номер корпоративного видання "VEKA Professional"

10 серпня 2017

Вийшов черговий номер журналу "VEKA Professional" (№8,2017), в якому традиційно партнери VEKA знайдуть багато цікавої та корисної інформації. На його сторінках представлені та детально викладені найактуальніші та що важливо - свіжі, по суті, і формі, готові рішення!

Відкриває видання матеріал, присвячений одній з головних подій початку року - Міжнародній виставці BATIMAT, у рамках якої компанія VEKA представила один з найбільш креативних стендів. Експозиція компанії перевершила всі очікування, представивши низку інновацій, отримавши найвищу оцінку гостей і партнерів.

Як продовження теми розвитку віконного ринку, прогнозів на майбутнє - інтерв'ю з генеральним директором VEKA Rus & Ukraine Йозефом Бекхофф та з комерційним директором VEKA Rus & Ukraine Андрієм Таранушичем.

Тема інновацій та ефективних продажів новинок цього сезону - VEKA SPECTRAL Anthrazit Ultramatt і Cherry Amaretto - знайшла своє відображення в матеріалі "Презентації".

Також на сторінках журналу, запропонована велика кількість "Мовного контенту / вербальних компонентів", які покликані супроводжувати кожен з етапів продажів в конкурентному ключі.

Окрему увагу приділено темі просування готового продукту на майданчиках роздрібного клієнтського ринку. Компанія VEKA ділиться зі своїми партнерами креативними BTL проектами в матеріалі "Портфель готових рішень".

Керівник корпоративного центру навчання "VEKA Professional" Оксана Царалунга, яка за сумісництвом є ще й головним редактором корпоративного видання, представляє цілу низку авторських розробок, наприклад на таку тему як: "Медіа-супровід роздрібних продажів", в якій Оксана Царалуга розповідає про ефективність відеоконтенту.

На окрему увагу заслуговує розділ журналу "Гість номера". Як домогтися бажаного результату з урахуванням жорсткої конкуренції на віконному рику? Своєю формулою успіху ділиться один з партнерів VEKA, який розповів, як використати кризу, які інструменти працюють, і які виробничі тактики й управлінські моделі впливають на зростання продажів, як зміцнити бізнес і збільшити лояльність клієнтів.

І на завершення - "Довідник сайтів VEKA", який стане гарною підмогою в роботі для партнерів VEKA.

Кожен раз, коли з'являється черговий номер корпоративного журналу "VEKA Professional", це завжди подія та можливість відкрити для себе великий інформаційний портал, який веде до цінної інформації та нових можливостей!

З новим номером можна ознайомитися за посиланням:

http://veka.ua/website/vekaua/upload/custom/files/Veka_Professional%2008_2017.pdf