Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нові етапи партнерства VEKA та ECATERIX в Молдові

11 грудня 2017

Компанія VEKA провела в Кишиневі для компанії ECATERIX та її дилерів семінар, під час якого були висвітлені найбільш актуальні теми: "Комплексні рішення компанії VEKA" та "Інтеграція знань в систему продажів. Ціна та цінність продуктової лінійки VEKA".

Керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк ознайомив гостей форуму з особливостями виробництва та перевірки якості профільних систем VEKA, асортиментною лінійкою, розповів щодо технічних характеристик та можливостей використання кожного профілю. Особливу увагу було приділено сучасним технологіям, що дозволяють створювати світлопрозорі конструкції, які відповідають сучасним європейським вимогам, зокрема - енергоефективності.

Нові етапи партнерства VEKA та ECATERIX в Молдові

Також були представлені зразки, що наочно демонструють особливості профільних систем та можливості ламінації. Учасники семінару дуже високо оцінили електронний каталог та конфігуратор VEKA. За їх оцінками  - це найпотужніші та необхідніші інструменти, що відповідають усім реаліям сьогодення, і які слугують для правильного підбору та презентації віконних конструкцій.

Нові етапи партнерства VEKA та ECATERIX в Молдові

Керівник Учбового центру "VEKA Professional" Оксана Царалунга ділилася з присутніми оригінальними способами презентації продукції зокрема та компанії в цілому. Спікер розкривала секрети комунікації з клієнтами, що дозволяють провести бесіду таким чином, аби повністю задовольнити усі побажання, підібрати для потенційного замовника оптимальний варіант скління.

Нові етапи партнерства VEKA та ECATERIX в Молдові

Окрім нової інформації, усі учасники отримали комплекти від VEKA - "Керівництво по монтажу сучасних вікон", фірмовий блокнот замірника, проспекти про системи VEKA та багато іншого.

Після завершення семінару на адресу VEKA було багато схвальних відгуків, що, безумовно, свідчить про те, що виробник готовий мінятися, готовий йти в ногу з часом, підвищувати рівень сервісу. І це, у свою чергу, приведе до розширення клієнтської мережі переробників, які зроблять свій вибір на користь VEKA.