Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для менеджерів ТМ "ВікноПлюс"

23 вересня 2016

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для менеджерів ТМ "ВікноПлюс"16 та 17 вересня на території заводу ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, у Кам'янець-Подільському відбувся тренінг "Шаблони діалогів мистецтва продажів для менеджерів роздрібних салонів і для активних менеджерів на об'єктах". У ролі спікера виступила керівник Навчального центру VEKA Professional Оксана Царалунга.

У тренінгу брали участь офіційні партнери і менеджери ТМ "ВікноПлюс" з Хмельницької, Чернівецької та Львівської області. У рамках зустрічі було презентовано новий каталог дверей від ТМ "ВікноПлюс", а також новий номер корпоративного видання "VEKA Professional № 7".

Оксана Царалунга продемонструвала, як можна на практиці використовувати матеріали, опубліковані в новому номері: скрипт продажів або "мовні модулі", приклади правильної побудови бесіди в тій чи іншій ситуації. "На сьогоднішній день на українському ринку СПК представлений широкий асортимент продукції, тому ми підлаштовуємося до кожного клієнта індивідуально, з урахуванням його потреб і побажань", - зазначила керівник Навчального центру.

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для менеджерів ТМ "ВікноПлюс"

Другий день був присвячений практичним заняттям: в шоурумі ТМ "ВікноПлюс" учасники тренінгу застосовували напрацьовані скрипти, "перевтілюючись" в ролі менеджера і клієнта. Оксана Царалунга корегувала помилки, демонструючи, як ефективно з емоційним підходом можна подати будь-яке рішення. Наприклад, класичний варіант білого вікна можна подати по-новому, підкресливши за рахунок додаткових елементів або фурнітури його оригінальність.

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для менеджерів ТМ "ВікноПлюс"

По закінченню  основної програми тренінгу його учасники мали можливість обмінятися досвідом та особистими напрацюваннями у сфері продажів, задати питання.

На завершення зустрічі присутні подякували Оксані Царалунга не тільки за плідно проведені два дні тренінгів, але і за той позитив, який вона традиційно дарує слухачам своїх семінарів.