Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Оконіка" проводить конкурс для дітей на кращу розмальовку VEKA

23 лютого 2017

Компанія "Оконіка", партнер VEKA Україна, проводить новий творчий конкурс для маленьких художників "Краща розмальовка".

В цьому конкурсі можуть взяти участь діти від малого до великого! Все, що потрібно — це бажання, кольорові фарби, олівці або фломастери. Необхідно завантажити запропоновану розмальовку на сайті http://okonika.com.ua/news/show/409, роздрукувати на аркуші формату A4, розмалювати, сфотографувати або сканувати, і завантажити як фото на конкурс, не забувши підписати автора і його вік, і відправити на ел.пошту sales@okonika.com.ua (наприклад: Катя, 7 років). Від одного автора приймається тільки один малюнок.

Збір малюнків починається з 08.02.2017 р. і закінчується 28.02.2017 р. Всі надіслані малюнки дітей будуть виставлені на сайті www.okonika.сom.ua.

З 28.02.2017 р. малюнки будуть опубліковані на сторінці Okonika в Facebook для голосування. Щоб прийняти участь у голосуванні, потрібно буде поставити лайк під роботою, яка сподобалася, поділитися з іншими користувачами мережі і залишити свій коментар (таким чином, виключається накрутка лайків). Закінчується голосування 10.03.2017 р.

Компанія "Оконіка" проводить конкурс для дітей на кращу розмальовку VEKA

Трійка кращих малюнків, які отримають найбільшу кількість "перепостів", стануть переможцями конкурсу та отримають цінні призи від ТОВ "Оконіка".