ЯКЩО ВІКНА, ТО VEKA!

09 ЖОВТНЯ 2017

Компанія Goodwin взяла участь у виставці "Kharkiv Build&Energy"

Компанія Goodwin, партнер VEKA Україна, взяла участь у виставці "Kharkiv Build&Energy", де продемонструвала свої інновації у віконній безпеці та дизайні.

Найбільший в Східній Україні енергетичний форум "Build & Energy. Kharkiv Expo 2017" проходив 27-28 вересня в Харківському палаці спорту. Метою заходу була презентація представникам малого та середнього бізнесу, органам влади успішних прикладів в реалізації проектів в галузі енергоефективності, залучення національного та міжнародного фінансування, пошук зарубіжних партнерів для реалізації спільних проектів.

У роботі виставки взяли участь більше 115 підприємств з 14 міст України - Харкова, Києва, Одеси, Полтави, Кривого Рогу, Кременчука та ін.  Виставка  супроводжувалася найбільшим в Східній Україні енергетичним форумом "Build & Energy Kharkiv Expo 2017", у рамках якого пройшов майстер-клас "Виносний монтаж вікна в зону утеплювача", для якого було вибрано енергозберігаюче вікно Goodwin,  що відповідає європейським стандартам якості.

Дякуюємо за Вашу заявку

З Вами зв'яжуться для уточнення замовлення найближчим часом, протягом робочого дня.

Для партнерів

Забули пароль?    Реєстрація