Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Goodwin святкує свій День народження!

30 березня 2018

Компанія Goodwin, партнер VEKA Україна, - найбільший виробник віконних і дверних конструкцій на Сході України, святкує 30 березня День народження. Компанія, яка була заснована у 2005 році, за 13 років з невеликої фірми по виробництву металопластикових вікон перетворилася на потужне сучасне підприємство.

Гордістю компанії є не лише завод, оснащений унікальним високотехнологічним устаткуванням, але й сучасний офіс, а також представлений в його рамках шоу-рум.

В офісі компанії Goodwin працюють досвідчені фахівці, які розробляють дизайн конструкцій, роблять складні розрахунки та координують роботу партнерської мережі. У Goodwin піклуються про те, щоб уся продукція, що випускається, відповідала високим стандартам комфорту, безпеки, енергоефективності та надійності.

Компанія Goodwin святкує свій День народження!

Віконні та дверні конструкції Goodwin здатні створити гідну конкуренцію провідним західним компаніям. Тут завжди раді гостям, готові провести екскурсію у виставковому залі та ближче ознайомити з продукцією. У шоу-румі Goodwin представлені готові рішення для будівництва задній в різних архітектурних стилях, реалізації проектів будь-якої складності.

Компанія VEKA поздоровляє колектив компанії і її дилерів зі святом, і бажає так само активно продовжувати шлях розвитку на віконному ринку України.  Вдачі, творчого натхнення та успішної реалізації усіх планів!