Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GOODWIN представила на ринок інноваційну систему TOPLINE

30 червня 2017

У другій декаді червня компанія GOODWIN, партнер VEKA Україна, представила на ринку СПК новий продукт з ексклюзивним дизайном - систему TOPLINE, яка є логічним продовженням та розвитком дизайнерських ідей і рішень, раніше відображених в системі GOODWIN Softline Premium.

Ексклюзивний дизайн вигідно відрізняє інноваційну систему від представлених сьогодні на ринку України. Винятковий зовнішній вигляд GOODWIN TOPLINE визначається низкою відмінностей: скошеними гранями на лініях вигинів рами; стулки та імпоста перекликаються між собою; спеціально підібраний штапик під склопакет товщиною 36 мм, який балансує внутрішні та зовнішні межі виробу. Перелічені особливості в поєднанні з бездоганною якістю матеріалів та збірки дають можливість запропонувати покупцеві по-справжньому ексклюзивний європейський продукт.

Система GOODWIN TOPLINE доступна до замовлення в білому кольорі, з одно-, двосторонньою ламінацією і ламінуванням в масі. Стандартна ламінація представлена ​​кольорами: золотий дуб, темний дуб, горіх, антрацит (RAL 7016 з гладкою поверхнею виробництва RENOLIT) на білій основі.

Також нова система передбачає ексклюзивний колір ламінації - Cherry Amaretto, який створений італійськими дизайнерами і презентований партнерам VEKA навесні цього року. Використання нового відтінку ламінації вікон і дверей значно розширює дизайнерські можливості щодо реалізації ексклюзивних проектів. І, якщо зважити, що система GOODWIN TOPLINE дозволяє виготовлення арочних та косокутних конструкцій, то використання її в оформленні приміщень збільшується.

Нарівні з появою системи GOODWIN TOPLINE компанія розширює можливості системи GOODWIN SOFTLINE, використовуючи під час виробництва п'ятикамерну стулку, а ламінування і конфігурація конструкцій буде аналогічна GOODWIN TOPLINE.

З появою нових систем з асортименту GOODWIN будуть виключені системи GOODWIN Softline Premium та GOODWIN Softline (старого зразка).