ЯКЩО ВІКНА, ТО VEKA!

19 КВІТНЯ 2018

Компанія Goodwin організувала виїзну екскурсію для партнерів

18 квітня компанія Goodwin, партнер VEKA Україна, приймала у себе гостей з Донецької області. Ця поїздка дозволила партнерам, які вже довгий час співпрацюють або тільки починають свою роботу з Goodwin, відвідати завод та Showroom компанії.

Компанія Goodwin, яка зовсім нещодавно відсвяткувала 13-річчя, є одним з лідерів на українському ринку по виробництву високоякісних металопластикових конструкцій. Виробництво компанії має замкнутий цикл і оснащене новітнім високотехнологічним устаткуванням. Тому гостей, передусім, ознайомили з усіма етапами виготовлення металопластикових конструкцій з профілю VEKA, які відповідають сучасним вимогам енергозбереження, довговічності, вогнестійкості та екологічній безпеці.

Компанія Goodwin організувала виїзну екскурсію для партнерів

Друга частина екскурсії проходила в шоу-румі, який компанія відкрила у кінці минулого року. Тут представлені зразки усіх без виключення новинок та технологічних розробок VEKA: підйомно-розсувна конструкція VEKASLIDE 82 в двосторонньому кольорі Spectral Anthrazit Ultramatt, зразок вікна в ще одному ексклюзивному кольорі - Cherry Amaretto, що наочно демонструє унікальну поверхню, аналогічну фактурі деревини. Ще одна новинка - система ARTLINE 82, яка має унікальну геометрію вузлів, дозволяючи сховати стулку за раму, завдяки чому пластикові деталі виявляються поза увагою. Головний технолог підприємства Андрій Кандиба, який провів огляд експозиції в шоу-румі, розповів про переваги й найцікавіші рішення, які використовуються при створенні вікон та дверей.

Компанія Goodwin організувала виїзну екскурсію для партнерів

Компанія Goodwin постійно розширює дилерську мережу, і прагне продемонструвати своїм партнерам якомога більше можливостей, які дозволять їм розширити асортимент, залучити  нових клієнтів і забезпечать успіх.

Дякуюємо за Вашу заявку.

З Вами зв'яжуться для уточнення замовлення найближчим часом, протягом робочого дня.

Для партнерів

Забули пароль?    Реєстрація