Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанії Goodwin нагородила кращих партнерів поїздкою на завод VEKA AG

24 квітня 2018

З 18 по 21 квітня компанії Goodwin, партнер VEKA Україна, організувала для лідерів продажів за 2017 рік своєї дилерської мережі  поїздку в Німеччину. Під час візиту гості зуміли не лише отримати максимум позитивних емоцій від поїздки, але й відвідати завод VEKA AG.

Змагання за призові місця Goodwin проводив з 11.10.2017 по 11.12.2017 за участю VEKA та Winkhaus. Партнери компанії боролися в номінаціях: лідери продажів; кращий продавець інновацій; прорив року; об'єкт року. За результатами змагань були визначені партнери, що домоглися найкращих результатів у 2017 році та зуміли перемогти в одній з номінацій, отримавши, таким чином, можливість відвідати Німеччину.

Компанії Goodwin нагородила кращих партнерів поїздкою на завод VEKA AG

Під час поїздки для 20 переможців були проведені екскурсії по місцевих пам'ятках, але найбільш вразило знайомство з сучасними технологіями виробництва німецького профілю VEKA. Фахівці заводу VEKA AG розповіли про інноваційні методи виробництва та удосконалення профільних систем, а також поділилися іншими секретами надійності та довговічності профілю VEKA.

Компанії Goodwin нагородила кращих партнерів поїздкою на завод VEKA AG

Гості були в захваті від поїздки, висловив слова вдячності організаторам та компанії VEKA за теплу зустріч та чудову екскурсію.