Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Фахівці VEKA приєдналися до процесу навчання нового покоління архітекторів

11 жовтня 2018

Фахівці VEKA приєдналися до процесу навчання нового покоління архітекторів9 жовтня 2018 р. між Київським національним університетом будівництва та архітектури (КНУБА) і ТОВ "ВЕКА Україна" підписано угоду про співпрацю у сфері підвищення кваліфікації фахівців архітектурно-будівельного профілю, розширення професійних знань, інформації, сучасних технологій в галузі будівництва, архітектури та енергозбереження. Навчання фахівців і практичні заняття будуть проводитися як на базі університету, так і в навчальному центрі ТОВ "ВЕКА Україна".

Сучасна архітектура давно вийшла за рамки її традиційного розуміння. І архітектор сьогодні, маючи в своєму розпорядженні широкий інструментарій різноманітних засобів, має можливість по-новому підійти до формування життєвого простору людини, щоб вона відчувала себе в ньому комфортно.

У будинках нового покоління дуже велика увага приділяється природному освітленню приміщення, яке безпосередньо впливає на людину. А правильно спроектовані вікна дозволяють вирішувати питання енергозбереження та енергоспоживання, значно заощаджуючи кошти своїм власникам.

Сьогодні пластикові вікна - це одне з найпопулярніших будівельних рішень: 60% вікон, які виготовляються в світі, з ПВХ профілю. Сучасні світлопрозорі конструкції дають в руки дизайнера весь набір ефективних інструментів для оформлення простору: форму, колір, широкий набір декоративних елементів.

Компанія VEKA, яка має багаторічний досвід роботи в сфері віконних технологій та власні унікальні інноваційні розробки, зможе озброїти нове покоління архітекторів тими знаннями про ПВХ-конструкції, які змінять звичні уявлення про дизайн і комфорт.