ЯКЩО ВІКНА, ТО VEKA!

11 ЖОВТНЯ 2018

Фахівці VEKA приєдналися до процесу навчання нового покоління архітекторів

9 жовтня 2018 р. між Київським національним університетом будівництва та архітектури (КНУБА) і ТОВ "ВЕКА Україна" підписано угоду про співпрацю у сфері підвищення кваліфікації фахівців архітектурно-будівельного профілю, розширення професійних знань, інформації, сучасних технологій в галузі будівництва, архітектури та енергозбереження. Навчання фахівців і практичні заняття будуть проводитися як на базі університету, так і в навчальному центрі ТОВ "ВЕКА Україна".

Сучасна архітектура давно вийшла за рамки її традиційного розуміння. І архітектор сьогодні, маючи в своєму розпорядженні широкий інструментарій різноманітних засобів, має можливість по-новому підійти до формування життєвого простору людини, щоб вона відчувала себе в ньому комфортно.

У будинках нового покоління дуже велика увага приділяється природному освітленню приміщення, яке безпосередньо впливає на людину. А правильно спроектовані вікна дозволяють вирішувати питання енергозбереження та енергоспоживання, значно заощаджуючи кошти своїм власникам.

Сьогодні пластикові вікна - це одне з найпопулярніших будівельних рішень: 60% вікон, які виготовляються в світі, з ПВХ профілю. Сучасні світлопрозорі конструкції дають в руки дизайнера весь набір ефективних інструментів для оформлення простору: форму, колір, широкий набір декоративних елементів.

Компанія VEKA, яка має багаторічний досвід роботи в сфері віконних технологій та власні унікальні інноваційні розробки, зможе озброїти нове покоління архітекторів тими знаннями про ПВХ-конструкції, які змінять звичні уявлення про дизайн і комфорт.

Дякуюємо за Вашу заявку.

З Вами зв'яжуться для уточнення замовлення найближчим часом, протягом робочого дня.

Для партнерів

Забули пароль?    Реєстрація