Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Киев

Главный офис и завод

"Вікнопром" спільно з центром "VEKA PROFESSINAL" провели перший етап тренінгів

20 июня 2013

Компанія VEKA Ukraine проводить постійну роботу не лише по технічному удосконаленню майстерності партнерів, але й приділяє значну увагу їх економічному та професійному розвитку. Як результат з 2012 року успішно працює навчальний центр "VEKA PROFESSINAL" на чолі з бізнес тренером Оксаною Царалунга. Даний центр здійснює масштабну роботу по проведенню тренінгів, семінарів, формуванню бізнес планів.

З початку цього року підприємством " Вікнопром" спільно з центром "VEKA PROFESSINAL" була організована велика кількість семінарів для партнерів - не лише в Рівне, але й в Луцьку та Чернівцях та для працівників підприємства. Дані заходи відвідували як менеджери з продажу, так і власники бізнесу та люди, які займають керівні посади. Оскільки були запропоновані різноманітні теми, а саме : "Ціна та цінність продукту. Мистецтво продажу", "Ефективне управління малим бізнесом" та інші, кожен з присутніх знайшов для себе нову, цікаву та стимулюючу інформацію.

Компанія "Вікнопром" дякує керівнику навчального центру Оксані Царалунга - справжньому професіоналу, психологу, людині своєї справи, яка підходить до роботи з величезною відповідальністю, високим професіоналізмом, креативом та задоволенням. Саме такий підхід допоміг зробити всі зустрічі цікавими, доступними, неординарними та дієвими.

У компанії "Вікнопром" впевнені, що проведена робота не мине безслідно, а навпаки принесе багато нових спільних звершень та особистих перемог. Кожен, хто приймав участь в даному процесі, отримав незамінний досвід, поглянув на звичні речі з іншої точки зору, сформував свій індивідуальний підхід до роботи, отримав наснагу для подальшого професійного росту та розвитку своєї справи.

Сподіваємось, що взаємодія центру "VEKA PROFESSINAL" та підприємства "Вікнопром" з часом ставатиме все тіснішою і приведе до вражаючих результатів, які не змусять на себе чекати.