27 ИЮНЯ 2013

VEKA про віконний ринок в Україні

Ексклюзивне інтерв'ю генерального директора дочірньої німецької компанії VEKA Rus & Ukraine Йозефа Лео Бекхоффа та комерційного директора ТОВ VEKA Rus & Ukraine Таранушич Андрія Віталійовича для журналу "Вікна. Двері. Вітражі" та інтернет-видання OKNA.ua про віконний ринок і зроблені кроки і плани VEKA в Україні.

Напередодні початку будівельного сезону, керівництво концерну VEKA запросило представників спеціалізованих ЗМІ для відкритого спілкування, щоб поділитися своїм баченням ситуації на ринку, дати прогнози і розповісти про свої нововведення. Йозеф Лео Бекхофф, генеральний директор дочірньої німецької компанії VEKA Rus & Ukraine і Таранушич Андрій Віталійович комерційний директор компанії VEKA Rus & Ukraine люб'язно прийняли у своєму офісі на заводі VEKA Ukraine (с. Калинівка, Київська область) Тетяну Захарченко (журнал "Вікна . Двері. Вітражі"), Світлану Манькут та Андрія Лесьо (Інтерет-видання OKNA.ua).

Детальніше читайте на okna.ua.